Webboutique levert maatwerk op het gebied van webdesign. Iedere website die door ons ontworpen wordt heeft een eigen uitstraling. Gebruikte graphics worden speciaal voor u gemaakt waardoor ze uniek zijn voor uw website. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfslogo duidelijk in beeld komt waardoor uw bedrijf ook op internet duidelijk herkenbaar is. Uiteraard wordt het ontwerp geheel aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Tijdens het ontwikkelen van een website vindt regelmatig terugkoppeling met de klant plaats. Het wordt tenslotte uw website, dus u bepaalt hoe de diverse aspecten van uw bedrijf in beeld worden gebracht.

Aangezien iedere website uniek is, is een vast tarief voor het ontwerpen van een website niet vast te stellen. Afhankelijk van uw wensen kan geheel vrijblijvend een offerte worden uitgebracht. Om u toch enig inzicht te kunnen geven in onze prijzen, kunt u uitgaan van een basistarief van ca. € 250,- voor het ontwerp van een eenvoudige website met welkomstpagina met navigatie en drie onderliggende pagina's. Voor hosting en eenvoudig onderhoud van de door ons ontwikkelde website rekenen wij een jaarlijks bedrag van € 125,-.

Als u ons uw website laat ontwerpen, dan wordt na goedkeuring de website op internet gepubliceerd en zorgen wij ervoor dat uw site wordt aangemeld bij de meest bekende zoekmachines en startpagina's. We gebruiken Google Sitemaps om de Google-crawler te informeren over al uw pagina's en ervoor te zorgen dat gebruikers meer van uw webpagina's ontdekken.

U kunt bij webboutique ook uw bestaande of nieuwe internetsite laten onderhouden. Internet is een dynamisch medium. Het is daarom uitermate geschikt om actuele informatie te verschaffen. Als er wijzigingen zijn in uw leveringsprogramma, of u wilt uw klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf, dan wilt u natuurlijk regelmatig een meer uitgebreide update van uw internetsite. Wij kunnen deze updates voor u verzorgen op contractbasis of desgewenst op basis van nacalculatie. Ook kunnen wij uw website zo ontwerpen, dat regelmatig wijzigende informatie (zoals bijvoorbeeld aanbiedingen, evenementenagenda's of menukaarten) door u zelf eenvoudig kan worden aangepast.

In onze porfolio vindt u nog een aantal door ons ontwikkelde websites die naast onze eigen website als voorbeeld kunnen dienen van wat wij voor u kunnen maken.

Als we uw interesse gewekt hebben en u wilt ook graag een proffesionele website voor uw bedrijf tegen een gunstig tarief, bel dan gerust voor een afspraak of een vrijblijvende offerte en mocht u ons overdag niet telefonisch kunnen berijken pobeert u het dan 's avonds nog een keer.

Google sitemaps Valid HTML 4.01 Strict