Als u liever zelf uw site ontwikkelt en beheert dan kan webboutique u een all-in hosting pakket aanbieden. Ons standaard hosting pakket biedt u één of meerdere domeinen met 1GB webruimte op een supersnelle server met uitgebreide standaard mogelijkheden.

Webboutique heeft als reseller haar hosting ondergebracht bij één van de grootste ISP's van Nederland. Hierdoor krijgt u bij webboutique naast de voordelen van een klein bedrijf met een persoonlijke benadering ook alle extra's die een grote internet service provider kan bieden.

De server waar onze websites op gehost worden staan in een high availability cloud. Door gebruik te maken van workload balancing wordt een hogere snelheid gehaald dan bij conventionele single server oplossingen. Ook wordt een 100% uptime verkregen omdat bij uitval van een server een van de andere server automatisch de taken overneemt. Uw data is volledig redundant opgeslagen.

Ons standaard hosting pakket bestaat uit een volledig domein met 1GB aan webruimte. Daarbij heeft u standaard onder andere de volgende mogelijkheden:

Dit is slechts een aantal van de mogelijkheden met een webboutique hosting pakket. Als u specifieke vragen heeft over ons hosting pakket die hier niet beantwoord zijn, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Voor een hostingpakket inclusief .nl domeinnaam registratie betaalt u bij ons slechts €125,- ex. BTW per jaar en eenmalig setupkosten van €13,50 ex. BTW