Webprogramming met een serverside scripttaal als PHP stelt ons in staat om de inhoud van uw webpagina's dynamisch te maken door koppeling met een bestaande of nieuwe MSSQL of MYSQL database. Hierdoor behoren ook ecommerce en content management systemen tot de mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u een website inrichten gebaseerd op de populaire osCommerce of een op Joomla gebaseerd content management systeem.

Webboutique maakt gebruike van osCommerce, een Open Source systeem (GNU/GPL Licentie). Open Source betekent dat de auteurs de broncode vrij ter beschikking stellen van gebruikers . Door de vrije beschikbaarheid van de code mag elke gebruiker de software naar eigen inzicht gebruiken, kopiëren en zelfs aanpassen.

Het voordeel hiervan voor onze klanten is, dat er geen licentiekosten verschuldigd zijn, terwijl er toch een uitstekende bewezen kwaliteit is. Vele webwinkels wereldwijd gebruiken osCommerce. Wij bieden u middels osCommerce een intuïtieve shop met de uitstraling van maatwerk tegen een lage prijs.

Een osCommerce webshop biedt u de mogelijkheid op eenvoudige wijze een onbeperkt aantal artikelen online te beheren. Dit alles compleet met foto's, url-link, beschrijving. promotieaanbiedingen, etc. Tevens heeft u de mogelijkheid in meerdere talen uw online artikelen te verkopen.

Een Joomla content management systeem stelt u in staat met een of meer gebruikers de inhoud van een website te beheren. Wij maken een template die het uiterlijk van uw website bepaalt. Via een online account kunt u in het back-end van de website de inhoud aanpassen zonder dat het design hierdoor verloren gaat. Dit is een ideale oplossing voor mensen die hun website regelmatig willen aanpassen zonder dat zij veel kennis van HTML, CSS en PHP hoeven te hebben.

Ook vele andere PHP toepassingen zijn door ons zelf te ontwikkelen en/of te implementeren.

osCommerce banner